Våra produkter

Kevin.Murphy

Från samma filosofi som hudvård kommer produkterna från Kevin.Murphy. För att säkerställa den högsta naturliga kvaliteten har man letat efter småskalighet, organiskt odlande eller ekologisk vildskörd i jakt på ingredienser. Alla produkter är parabenfria, sulfatfria och PETA-certifierade.

Läs mer

Color.Me

Den hårfärg vi jobbar mest med och som Kevin Murphy tagit fram. Den innehåller noga utvalda ingredienser, råmaterial och aktiva beståndsdelar.

Läs mer

Living Proof

Produkter skapade med en ny teknik som ska ge "bevis i en flaska" istället för "förhoppningar i en flaska". Grundarna har gått på djupet med vad dagens produkter faktiskt innehåller och utmanar de gamla ingredienserna med nya.  

Läs mer

Davines - NaturalTech

Produkter som löser de mest vanliga problemen med hår och hårbotten. Forskarna har kombinerat de bästa råvarorna med banbrytande forskning för att nå maximal innovation med respekt för miljön. Produkterna är berikade med växter som innehåller phytoceuticals som sedan urminnes tider är kända för att ha en positiv påverkan på hälsa, kropp och själ.

Läs mer

Davines - More Inside

En stylingserie som har sitt hjärta i formulan. De är noggrant testade och skapade i Davines laboratorier för att med olika aktiva ingredienser kunna ge massvis av möjligheter. 

Läs mer

Davines - The Circle Chronicles

En produktserie som är framtagen för att möta din livsstil och snabba behov. I serien finns det sex stycken hårmasker som alla ger ett omedelbart kosmetiskt resultat men med olika dofter och syften. Dessutom går de att kombinera om man vill prova "multi-masking."

Läs mer

Davines - OI

Från en uråldrig orientalisk tro om att livet är en harmoni & balans mellan motsatta krafter kommer namnet OI. Produktserien innehåller Roucou olja som stimulerar hårväxt och har återuppbyggande egenskaper. Hela serien är paraben- och sulfatfri.

Läs mer

Davines - Finest Pigments

En ammoniakfri toning som har upp till 95% naturliga ingredienser. 

Läs mer

Comfort Zone - Tranquillity

Tranquillity är en serie produkter som innehåller eteriska oljor som hjälper till att balansera kropp och själ. Produkterna har 80% naturliga ingredienser. 

Maria Åkerberg

Makeup med vegetabiliska ingredienser som även vårdar din hy.  

Läs mer

Blomdahl

Hudvänliga smycken som tillverkas i Sverige. Det märke vi använder oss av vid öronhåltagning.

Läs mer

GHD

GHD är en förkortning på Good Hair Day och är en serie stylingverktyg som är en favorit hos många. De har ett brett sortiment med plattänger, borstar och fönar som alla är tillverkade för att vara lätt att använda. 

Läs mer

Hot Tools

Ett amerikanskt varumärke som bidragit till vackra och tidlösa frisyrer i över 25 år. De har stylingverktyg som vunnit många priser och används av professionella stylister

Läs mer